Priser

Enkel og transparent prismodell

Vår enkle provisjonsbaserte modell sikrer at du ikke møter uventede kostnader. La billettkjøperne dekke gebyret, og nyt fordelene av et system som i praksis er kostnadsfritt for deg som arrangør.

Kun 5% provisjon per billett

Fabnite er helt uten skjulte kostnader og bindingstid. Du betaler kun en liten provisjon på 5% for hver solgte billett. Så enkelt, så transparent.

Ingen skjulte kostnader.
Med Fabnite vet du alltid hva du betaler. Vår provisjon på 5% per billett er alt du trenger å tenke på. Ingen overraskelser, bare enkelhet.
Maksimal fleksibilitet!
Du kan velge om du vil legge provisjonen til billettprisen eller inkludere den. Dette gir deg fleksibiliten til å tilpasse etter ditt behov.
Kostnadsfritt for arrangører?
Ved å legge provisjonen til billettprisen, blir det billettkjøperen som dekker gebyret. Dette betyr at du som arrangør kan oppleve Fabnite i praksis som kostnadsfritt.
Ingen binding. Ingen etableringkostnad.
Start ditt samarbeid med Fabnite helt uten forpliktelser. Det er ingen etableringskostnader å bekymre seg for, og ingen bindingstid som holder deg fast.

Bli arrangør i Fabnite

Hos Fabnite er det ingen løpende faste kostnader eller bindingstid. Prøv oss helt uforpliktende og se hva vi kan gjøre for deg.